Napisz list do Parku Śląskiego i wygraj bilet do zoo

Mój Drogi Parku, ciągle wspominam nasze ostatnie spotkanie. Byłeś wtedy nieco smutny, ale jak zwykle cudownie kolorowy – tak możesz zacząć swój List do Parku Śląskiego i zgłosić go w naszym konkursie. Do wygrania pięć jednoosobowych biletów do Ślaskiego Ogrodu Zoologicznego. Co trzeba zrobić? To proste: napisać list do Parku Śląskiego i przesłać go mailem ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. , w tytule maila „List do Parku”) lub dostarczyć jako list tradycyjny – osobiście lub pocztą (Fundacja Park Śląski, al. Różana 2, 41-501 Chorzów z dopiskiem „List do Parku”) do 13 stycznia 2020 (decyduje data dotarcia). Do Listu należy dołączyć: kontaktowy adres email, numer telefonu, wyrazić zgodę na postanowienia regulaminu i zgodę na przetwarzanie danych osobowych (wszystko w pliku poniżej - REGULAMIN KONKURSU), a osoby  poniżej 18. roku życia dodatkowo muszą dołączyć zgodę przedstawiciela ustawowego na udział w Konkursie. Czekamy na Wasze prace J

Nagrodę w konkursie ufundował Śląski Ogród Zoologiczny

REGULAMIN_KONKURSU-2.docx