#FundacjazTobawDomu cz. 2: Seniorzy 4.0

Dlaczego to właśnie Seniorzy są w grupie podwyższonego ryzyka? Czy bezwzględnie powinni zostać w domu? Jak zadbać o swoje zdrowie w czasie pandemii? Czy nasze pieniądze na kontach bankowych są bezpieczne? Co zrobić jeśli otrzymaliśmy dziwnego SMS-a lub wiadomość z linkiem do zapłaty? W ramach programu Seniorzy 4.0 organizowanego przez Fundację i. Lesława A. Pagi - młodzi lekarze i eksperci z branży finansowej, w oparciu o dane instytucji publicznych przygotowali serię odpowiedzi na ważne i aktualne pytania dotyczące bezpieczeństwa finansowego Seniorów.
Za część merytoryczną odpowiadają Alumni Fundacji:

• Piotr Hościłowicz, Project Support BCG Boston Consulting Group,
  • Mateusz Szarecki, PwC Advisory sp. z o.o. sp.k. Public Sector & Infrastructure
  • Małgorzata Ponikowska, lekarka, która intensywnie szerzy wiedzę medyczną w Internecie - jako dr_malgorzata na Instagramie i lekarz na tropie zdrowia na Facebooku
  • Michał Gąsior - biotechnolog medyczny, pracownik Politechniki Warszawskiej, członek Warszawskiego Stowarzyszenie Biotechnologów "Symbioza"

Link do podcastu (wystarczy kliknąć w link i słuchać)KLIKNIJ TU

Spotify:KLIKNIJ TU